marți, 11 mai 2010

CHEFEST 2010 - 13 - 16 MAI

Ce ai spune daca ai petrece cateva zile cu Chefestul ?

Sub deviza "Student, elibereaza-te" chesfestul ti-a pregatit 4 zile, 13-16 mai cu activitati in care tu, studentule, sa poti sa iti dezvolti aptitudinile de comunicare si, mai ales, lucrul in echipa.



CHEFEST.RO - SITE OFICIAL


Chefest este cel mai mare festival studentesc, ajuns deja la a treia editie.

Ne propunem organizarea unei game largi de activităţi ce-ti pot oferi posibilitatea unei dezvoltări multilaterale.

Tema abordată este arta stradală si libera exprimare, pentru că încercăm să surprindem prin activităţile evenimentului tenta urbană a manifestărilor de acest gen.

Festivalul incepe cu un concert ce ii va antrena pe toti la dans. Pasionatilor de gaming le oferim un lan-party, celor mai sportivi le organizam tai-chi, inot, fotbal, volei si street-ball, pentru firi boeme avem workshopuri in care isi pot exprima creativitatea. Cei lenesi la corp, dar sportivi la minte pot lua parte la jocurile de sah, whist, go si table. Un treasure hunt isi asteapta exploratorii, iar creativii sunt asteptati la concursul de ingeniozitate.

Powered by: EESTEC, SiSC, ASER, OSE, OCSE, ASPSE, Ecotur, Philos, ASCIG, LSMDB, Liga Studentilor la Medicina, AS-UNEFS.
Cu sprijinul: Baneasa DriveIn Cinema, Serendipity, Eco-X, Laser Megazone, Stand Up in the City - Artitude.
Promovat de: port.ro, Campus News.ro, evenimente studentesti.ro, Stud-Life, Student Arena.ro, Lume Buna.ro, radio3net Florian Pittis, resurse-tineret.ro si calendar evenimente.

Niciun comentariu: